O NAMA

ELITE CRETE SYSTEMS

Pružamo raznovrsna rješenja za komercijalne, stambene i industrijske podove. Neki primjeri uključuju sljedeće: maloprodajne, ugostiteljske, obrazovne, poslovne zgrade, hotele, trgovačke centre, auto salone i restorane, proizvodne pogone, skladišta, avionske hangare, parkirališta, medicinske/veterinarske ordinacije, općinske zgrade, obloge oko bazena i mnoštvo stambenih namjena.

 

    Elite Crete Systems potaknut je pružanju rješenja, performansi i stvaranju mašte arhitektima i vlasnicima nekretnina. Izgradnjom svoje ostavštine inovativnih, vodećih cementa i smolne tehnologije, tvrtka proizvodi i distribuira visoko kvalitetne proizvode za zaštitu betonskih površina za mnoštvo namjena. Elite Crete Systems pod svojim okriljem ima mnoštvo certificiranih instalatera, stručno osposobljenih za izvođenje radova sa našim materijalima.

Istraživanje

Nove ideje za podove svakodnevno ulaze u naš svijet cementa i smolastih materijala. Ponosni smo na naš pažljiv pristup podovima i istraživanjima klijenata kako bismo osigurali da smo prekrili sva tla prije izrade prototipa..

Proizvodnja

Precizni inženjering usklađujemo s vrhunskim sirovinama i aditivima za performanse u kontroliranom okruženju kako bismo osigurali konzistentnost i kvalitetu.

Testiranje

Naš tim kemičara kontinuirano razvija i ispituje inovativne i ekološki prihvatljive proizvode za industriju specijalnih smolastih, cementnih podova i površina na kojima se nanosi tekućina. Naše proizvode ne testiramo samo interno, već se oslanjamo na ugledne vanjske ispitne prostore koji pružaju njihove rezultate kao dokaz ispravnosti i ne pretjeranih podataka.

f38c7f9a43d4979ccdfb47123dd893c5

Kontaktirajte nas

Ispunite donji obrazac i bit ćemo u kontaktu.